Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
109.990 Ft (86.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sanou HA-5701 Acél Önközpontosító Esztergatokmány 3-pofás 315mm K11-315

Ár:
109.990 Ft (86.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. február 01.
Szállítási díj: 3.555 Ft
Cikkszám: HA-5701
Elérhetőség: Raktáron

Sanou
Eszterga tokmány
Önközpontosító
K11-315
315mm
3 pofás
HA-5701
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 6 hónap

tartalom

Jellemzők és részletek:

Minőségi anyag: az eszterga betápláló teste kiváló minőségű, edzett acélból készül, az állkapcsok és vezetők keménységének tesztje HA-5701Nagy szilárdsággal és szívóssággal, nyomószilárdsággal és tartóssággal, valamint hosszú élettartammal rendelkezik. Nagy pontosság: a fa eszterga tokmánypofák és három állkapocs önközpontú, az igazítási pontosság kisebb vagy egyenlő, mint 0,002 hüvelyk / 0,05 mm, és a telepítés után nincs szükség beállításra. A tokmány kúpkerékének nagy pontosságú kialakítása garantálja a befogási folyamat pontosságát. Dupla állkapocs adagoló - A belső állkapocs pozitív L alakú, a külső állkapocs pedig fordított L alakú. Ennek a tokmánynak a befogási tartománya 6 mm - 9,84 hüvelyk / 315 mm között van, ami alkalmas különféle ipari alkatrészek befogására. [Nagy feszültségű sebesség] - A 3 pofás eszterga tokmány automatikus központosító funkcióval rendelkezik, így a telepítés során nem kell többször kalibrálni. Csak a megfelelő sorrendben kell telepíteni, ami könnyű, gyors és kényelmes. [Magas alkalmazkodóképesség] - A kiegészítő csavarok miatt az eszterga tokmánya nagyon alkalmazkodó, és ugyanazzal a pofasorral használható, mint a bélés. Ez a csavaros tokmány különféle alkatrészek, például függesztő tengelyek, tárcsák, egyenlő oldalú háromszögek stb.

Főbb jellemzők:
Takarmánytest.

Kopás és tartósság.
A pofákkal rendelkező, önközpontú tokmány összes vezetősínje és érintkezési felülete precíziósan megmunkált és megfelelt a HRC 58-62 teszten.

Önközpontú
Mivel a lapos téglalap alakú menet meredeksége megegyezik, a három karmnak ugyanolyan mozgástávolsága van, mint az automatikus központosítás funkciójának.

Precíziós kúpos kerék fogaskerekek.
Amikor a kúpkereket egy villáskulccsal meghúzza, a menetes eszterga tokmány működni kezd, és a kúpkerék vezérli a tokmány által tartott munkadarab pontosságát.

Takarmánytest.

Nagy befogási tartomány.
Ez a tokmány megfordítható pofákkal rendelkezik, ahol a külső állkapocs befogási tartománya nagyobb, mint a belső állkapocsé, amely alkalmas különféle ipari alkatrészek befogására.

Könnyen telepíthető.
Ez a mini eszterga tokmány egy adagoló testből, egy mozgó adagolóból és egy karmos hajtásból áll. Mivel a tokmány önközpontú és nem igényel kalibrálást, a telepítés gyors és egyszerű.

Széles felhasználási kör:
A 3 pofás esztergatokmány sokféle univerzális esztergagéphez, gazdaságos CNC esztergákhoz, darálókhoz, marógépekhez, fúrókhoz és szerszámgép-kiegészítőkhöz használható.

Takarmánytest.
Specifikációk:
Anyag: Edzett acél Modell: K11-315A 3 pofás eszterga tokmány Szerelési menet: 

Csomag tartalma:

1 x 315 mm / 10 hüvelykes eszterga tokmány.
3 x rögzítőcsavar.
1 x imbuszkulcs.
315 mm-es önközpontosító 3 pofás fa eszterga tokmány funkcióval.

Kiváló minőségű anyag.
Nagy pontosságú.
Dupla állkapocs adagoló pofák
Gyors befogási sebesség.
Nagy alkalmazkodóképesség.


Key features:
Feed body.

Abrasion and durability.
All guide rails and contact surfaces of this self-centering chuck with jaws are precision machined and have passed the HRC 58-62 test.

Self-centering
As the slope of the flat rectangular thread is the same, the three claws have the same movement distance that has the function of automatic centring.

Precision tapered wheel gears.
When the taper wheel is pulled with a wrench, the threaded lathe chuck starts to work, and the taper wheel controls the precision of the workpiece held by the chuck.

Feed body.

Large clamping range.
This chuck is equipped with a set of reversible jaws, whereby the clamping range of the outer jaw is larger than that of the inner jaw that is suitable for clamping a variety of industrial parts.

Easy to install.
This mini lathe chuck consists of a feed body, a moving feed and a claw drive. As the chuck is self-centering and does not require calibration, installation is quick and easy.

Wide range of uses:
The 3-jaw lathe chuck is suitable for a variety of universal lathes, economical CNC lathes, grinders, milling machines, drills and machine tool accessories.

Feed body.
Package contents:

1 x 315 mm / 10 inch lathe chuck.
3 x mounting screws.
1 x Allen key.
315 mm self-centring 3-jaw wood lathe chuck with function.

High-quality material.
High precision.
Double jaw feeder jaws
Fast clamping speed.
High adaptability.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!