Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
37.390 Ft (29.441 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ryodel HM7459 Akkumulátoros Önbeállós 16-Vonalas Szintező Lézer Zöld 4D -360° -2x Aksi

Ár:
37.390 Ft (29.441 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Univerzális Szintező lézer Állvány - Szerszám Szerszam Szerszámok Szerszamok Barkacs Barkács Fűkasza Láncfűrész Bozótvágó Kertészet Gép Hegesztő Hegesztéstechnika Univerzális Háromlábú állvány mérőműszerekhez, fényképezőgépekhez
5.990 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. december 18.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: HM7459
Elérhetőség: Raktáron

Ryodel
16-Vonalas
ZÖLD Lézer
Nappali és Éjjeli világítás
4D - 360°
Önbeállós
2db Akkumulátorral
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Komplett elrendezés 4 x 360 vonalas lézerrel két vízszintes és két függőleges 360 ° -os szint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a padlót, a falat és a mennyezetet az egész helyiségben lefedjék. Ez az eszköz automatikusan ± 4 ° -on belül egyensúlyoz, hogy hatékonyabbá tegye munkáját. Ezenkívül a pontosság növelése kiemeli a szintező lézerünket, Pontosság:± 0,2 mm / 10 m. A zöld fény miatt a hullámhossz négyszer nagyobb, mint a normál vörös sugáré.
Intelligens inga és dőlésmód a vízszintes és a két függőleges 360 ° -os lézervonal külön-külön is kapcsolható, így kiválaszthatja, hogy mit szeretne dolgozni egy vagy több vonallal. Nyomja meg a "kültéri" gombot 3 másodpercig, hogy kézi üzemmódba kapcsoljon, és a vezetékeket bármilyen szögben rögzítse a használathoz. Ez a mód akkor kényelmes, ha egy dőlésszöget telepít, mint egy lépcső.
Miben különbözünk? Lézeres lépésünk nem ólom lézercsövet használ, amely megfelel az európai előírásoknak és hosszú távú használat során nem okoz kárt. Ráadásul a 16 vonalas szintnek nagyobb a 360 ° -os lézer feje, mint a 16 vonalas szintjének, amellyel a fal és a padló egyszerre fedhető le. Lézersebesség ?1mW, II. Osztály
Miért mi? A szintező lézer pontossága azonban ± 0,1 mm / 10 m-rel magasabb, mint a piacé. A szintező lézercsomag falra szerelt szerszámokat, emelőplatformot, 360 ° -ban forgatható alapot tartalmaz, amely teljesíti munkáját a falon, a padlón és más tárgyakban. A távirányító megadhatja a kezét, hogy elkerülje a szint megérintését a vonal beállítása után, anélkül, hogy megzavarná az elrendezést.
AKKUMULÁTOR ÉS GARANCIA Akár 6 óra akkumulátor-üzemidő azt jelenti, hogy ez az eszköz elegendő kültéri használatra. A felületen található akkumulátor-kijelzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy bármikor meghatározza az akkumulátor aktuális mennyiségét. 1 év garanciával és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik. Végül bízhatunk abban, hogy szintező lézerünk megfelel a követelményeknek a legnehezebb építkezéseken is.
Complete layout with 4 x 360 line lasers two horizontal and two vertical 360° levels allow users to cover floor, wall and ceiling throughout the room. This tool automatically balances within ± 4° to make your work more efficient. In addition, increasing accuracy is a highlight of our levelling laser, Accuracy:± 0.2mm/10m. Due to the green light, the wavelength is 4 times brighter than normal red beam.
Intelligent pendulum and tilt mode the horizontal and two vertical 360° laser lines can be switched individually, so you can choose what you want to work with one line or multiple lines. Press "outdoor" for 3 seconds to switch to manual mode and lock the wires at any angle for use. This mode is convenient when you install a tilt angle like a staircase.
What are we different? Our laser step uses a non-lead laser tube, which complies with European standards and does not cause any damage in long-term use. In addition, the 16-line level has more a 360° laser head than the 16-line level, with which wall and floor can be covered at the same time. Laser Rate ?1mW, Class II
Why us? However, the accuracy of the levelling laser is ± 0.1 mm / 10 m higher than that of the market. The levelling laser package includes wall mounted tools, lifting platform, 360° rotating base that fulfil your work on the wall, floor and other objects environments. The remote control can give you your hand to avoid touching the level after setting the line without disturbing your layout.
BATTERY AND WARRANTY Up to 6 hours of battery life means this tool is sufficient for outdoor use. Battery indicators on the surface allow the user to determine the current battery volume at any time. You have 1 year warranty and 30 days money back guarantee. Finally, we can trust that our levelling laser will meet your requirements on the toughest construction sites.

Youtube videók

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2021. 07. 07.
A termék jónak tűnik Most érkezett meg időben érkezett nem kellett rá sokat várni

Kapcsolódó termékek