Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Professionális HB6366 Gyümölcsfa Oltó Olló

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2024. március 05.
Szállítási díj: 1.655 Ft
Cikkszám: HB6366

Professinális
Kézi Metszőolló
Oltó Fogó
Gyümölcsfákhoz
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Termékleírás
A Zenport ZJ67 2 az 1-ben oltóeszköz tartalmaz egy omega oltó guillotine pengét, amely kiválóan alkalmas omega alakú vágások vágására a hajtásokban és a gyökérállományban. Tartalmaz egy metsző pengét is a felesleges levelek, gallyak és szárak eltávolításához anélkül, hogy szerszámokat kellene cserélnie ugyanarra a munkára. Az omega penge átvágja a gyökérállományt, és legfeljebb 1,4 cm átmérőjű lehet. A cserélhető vágó- és ollópengék SK5 magas széntartalmú acélból készülnek, hosszú élettartamúak, és krómozottak, hogy ellenálljanak a korróziónak és extra keménységet biztosítsanak. Az oltóeszköz ergonómikus fogantyúkkal rendelkezik a kényelem és a fokozott tőkeáttétel érdekében az oltás során.
Termékleírás
Leírás
1. lépés Tartsa a strop készletet a befejező szerszámban, és nyomja meg a fogantyút a vágáshoz, ismételje meg ezt a lépést, hogy kivágja a szárat az adagolóból. Győződjön meg arról, hogy a horony be van-e vágva a csomagtartórendszerben.
2. lépés Csúsztassa az adagoló fogantyúját a csomagtartó rendszer hornyába, és a lehető legszorosabban állítsa be a vágófelületeket. Ha az állomány és a donor növény nem azonos méretű, csak figyeljen az oldalra.
3. lépés Helyezze a sterilizáló anyagot a csatlakozó köré és kösse össze szalaggal, a sterilizáló anyag véd a baktériumoktól és az időjárási viszonyoktól.
4. lépés A metsző segítségével vágjon haszontalan ágakat a növényből.
5. lépés A „V&U & ?” pengével ellátott kés és a penge vége levágható, egy penge két pengeként használható, így összesen hat pengével rendelkezik.
Jegyzet
1. Helyezzen el egy környezetbarát rafting szalagot az eltemetett területre, és 3-4 alkalommal fedje át azt, hogy szoros legyen (légmentesen zárja le megakadályozza az eső / víz, baktériumok vagy más betegségek bejutását a finomító területére, és megtartja a nedvességet / az ízület területét átültetés). Fontos az is, hogy fapecsétet kell alkalmazni az újonnan kivágott, kitett területek fedésére (a fertőzések megelőzése és a nedvesség megőrzése érdekében a tudományban / gyökérrúdban).
2. Fedje le az eltemetett területet átlátszó műanyag zacskóval (szórjon be egy kis szűrt vizet a belső tasak területére, tartsa a vizet a zsákban, ne szórjon vizet a befejező vízbe). Ha a finomított terület közvetlen napfénynek van kitéve, használjon nátronpapír tasakot annak védelmére.
3. Ha a Scion 3 hét elteltével zöldnek tűnik, akkor valószínű, hogy a hőmérséklet és az időjárás függvényében 4–8 héten belül láthatja a Scion lépcsőit.
Product description
The Zenport ZJ67 2-in-1 grafting tool features an omega grafting guillotine blade that is great for cutting omega shaped cuts in scions and root stock. It also features a pruner blade for removing excess leaves, twigs and stems without having to swap out tools for the same job. The omega blade cuts through root stock and scions up to .6-inch (1.4 cm) in diameter. The replaceable trimming and grafting blades are made from SK5 high carbon steel for long lasting durability and have been chrome treated to resist corrosion and provide extra hardness. The grafting tool features ergonomic handles for comfort and increased leverage while grafting.
Product description
Description
Step 1 Hold the strop stock in the finishing tool and press the handle to make the cut, repeat this step to cut the stem from the dispenser. Make sure that the groove is cut in the trunk system.
Step 2 Slide the dispenser handle into the groove of the trunk system and adjust the cutting surfaces as tight as possible. If the stock and the donor plant is not the same size, just pay attention to the side.
Step 3 Place sterilising material around the connector and tie with tape, the sterilising material protects against bacteria and weather conditions.
Step 4 Use the pruner to cut useless branches from the plant.
Step 5 The finishing tool with "V&U & ?" blade and the end of the blade can be cut, one blade can be used as two blades, so you have a total of six blades.
Note
1. Apply an environmentally friendly rafting tape to the buried area and overlap it 3-4 times to ensure it is tight (airtight prevents rain/water, bacteria or other diseases from entering the refining area and maintain the moisture/joint area within the transplantation). It is also important to apply a tree seal to cover all newly cut exposed areas (to prevent infections and to keep moisture in the science/root stick! ).
2. Cover the buried area with a transparent plastic bag (spray some filtered water into the inner bag area, keep the water in the bag, do not spray water in the finishing water). If the refined area is exposed to direct sunlight, use a kraft paper bag to protect it.
3. If the Scion looks green after 3 weeks, then the chances are that you can see rungs from the Scion within 4 to 8 weeks depending on the temperature and weather.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!