Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
21.190 Ft (16.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Möller MR70749 Fúrószár és Bitfej Készlet 300-részes

Ár:
21.190 Ft (16.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2022. június 10.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: MR70749
Elérhetőség: Hamarosan...

Möller
300-részes
Fúró és Bitfej készlet
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 6 hónap
Minden szükséges fúrófej!
Amikor projekteken dolgozik, nem akar megfelelő eszközök nélkül maradni. Minden szükséges - kéznél -, amikor szüksége van rá, elengedhetetlen. A Bora 300 darabos fúrószerszámkészlettel műhelye minden szükséges fúró- és meghajtófejjel fel van szerelve, így soha nem kell futnia a bolt közepén. A ház 2 oldalsó szárnya rögzül, amelyek megakadályozzák a tálcák kicsúszását a tokból.
300 darabból álló fúrókészletünk elengedhetetlen kelléke az ácsoknak, barkácsolóknak, ezermestereknek, profi kereskedőknek vagy bárkinek, aki fúrót használ a projekt megvalósításához! Ez a készlet 300 fúrót tartalmaz, amelyek a boltban vagy a helyszínen végzett legtöbb munkához szükségesek. Ha fán, acélon, alumíniumon, műanyagon vagy falazaton dolgozik, érje el a készlet egyik fúrófejét.
Fúrófejek
A süllyesztők jobbra vannak
A süllyesztők a profi megjelenést biztosítják a projektjeiben. Gyorsan alkalmazkodó végével pillanatok alatt válthat a fúrók és a befejező munkák között.
Az anyacsavarozók gyorsan haladnak
Az anya meghajtók minden eszközkészlet fantasztikus kiadását jelentik. Különösen akkor jeleskednek, ha valamit gombolnia kell, és nem tudja a szokásos aljzatait a térben elhelyezni. Kombinálva ütőfúróval, a legtöbb alkalmazásnál az anyák gyors és egyszerű meghúzásához.
Az ásóbetétek gyorsan - gyorsan - gyorsan
A lapátos bitek gyorsan elvégzik a munkát! Tökéletes arra, hogy utat engedjen a csatornának, vagy gyorsan lyukat szerezzen a megfelelő helyre. A készlet tartalmaz még 4 hosszú hatótávolságú ásóbetétet kerítésoszlopok fúrásához vagy más nagy munkákhoz.
Kipróbált és hengerelt kovácsolt HSS
A hengerelt kovácsolt nagysebességű acélbetétek az üzlet munkalova. Kemény munkákat vállalnak, lehetővé téve, hogy koncentrálj a fittre és a befejezésre. Ezek a bitek kiválóan működnek fémmegmunkálási alkalmazásokban, vagy általánosabban használhatók az üzlet körül.
fúrófej
Gyors változtatások csavarhúzó gyorsadapterrel
Fúró-meghajtó bitek cseréje gondot okozhat. Ez az egyszerű adapter lehetővé teszi, hogy minden alkalommal beillessze a megfelelő illesztőprogramot, és gyorsan és egyszerűen kicserélje. Készletünk tartalmazza a munka elvégzéséhez szükséges meghajtó biteket, így megkönnyíti a váltást a feladatok között ezzel az egyszerű, mégis hasznos kiegészítővel.
A fúródugók következetességet nyújtanak
Szüksége volt valaha pontosan lyukat fúrni? A mélység szalaggal vagy jelölővel történő megjelölése működik, de ez nem egészen helyes. Ez az egyszerű műanyag hüvely a nagyszerű fúrókészlettel társul, hogy a megfelelő mélységbe kerüljön, és ezt munkája során többször is elvégezhesse. Egyszerű - könnyű - hatékony.
A hosszú elérésű kőműves fúrók megteszik a távolságot
A tégla vagy a szellőztető falak fúrása a legjobb időkben kihívást jelent. Ha nincs megfelelő eszköz a munkához, az még nagyobb kihívást jelent. Ezek a kiterjesztett hatótávolságú falazógépek keményfém-hegyűek, hogy hatékonyan vágják a falazóanyagot, és sokkal hosszabbak, hogy a nagy munkák kevésbé stresszesek legyenek.
Lépjen mélyre hosszabbított ásókarokkal
A legtöbb szabványos hosszúságú bit elvégzi a munkát, azonban vannak olyan pillanatok, amikor nem elég hosszúak. Meghosszabbított ásóbetéink szellővé teszik a hosszú lyukak fúrását vastag anyagba, például a kerítésoszlopokba.
kőművesség
lyukfűrész
ónfúró
körömütés
A kőművesség felkészül a feladatra
Mindannyiunknak van munkalista! A tavaszi és a nyári hónapokban a tömlőtekercsek házra történő felszerelése az udvari munkák során gyakori munka, és falazó fúró nélkül nem lehet megtenni. Keményfém döntött a habarcs és a tégla átvágására - ez gyors és egyszerű mód a lyukak fúrására, így fali csatlakozókat helyezhet a tárgyak kemény felületekre való felakasztására. Bónuszként a készlet tartalmaz néhány hosszabb falazó fúrót, ha át kell fúrni egy szellőztető falat vagy hasonlót.
All the Drill Bits You'll Need!
When you are working on projects, you don't want to be without the right tools. Having everything you need - on hand - when you need it is essential. With the Bora 300-piece Drill Bit Set, your workshop is equipped with all the necessary drill and driving bits, so you never have to run to the store mid-project. Plus the case features 2 side wings that lock to prevent the trays from sliding out of the case.
Our 300-piece drill set is a must-have for carpenters, DIY-ers, handymen, professional tradesmen or anyone that uses a drill to get the project done! This set includes 300 drill bits needed for most types of work done in the shop or on-site. Reach for one of the drill bits in this set when you're working on wood, steel, aluminum, plastic or masonry.
Drill Bits Included
Countersinks Finish Right
Countersinks give the pro look you want in your projects. With a quick adapt end you can switch between drills and finishing work in no time.
Nut Drivers Drive Fast
Nut drivers are a fantastic edition to any tool kit. They particularly excel when you need to button something up and can't get your regular sockets in the space. Combine with an impact drill for quick and easy tightening of nuts in most applications.
Spade Bits are Quick - Quick - Quick
Spade bits get the job done fast! Perfect for making way for conduit or getting a hole in the right place quickly. The set even includes 4 long reach spade bits for drilling fence posts or other big jobs.
Tried and True Roll Forged HSS
Rolled forged high speed steel bits are the workhorse of the shop. They take on the tough jobs letting you concentrate on fit and finish. These bits work great in metal work applications or can be used more generally around the shop.
drill bit
Fast Changes with a Screw Driver Quick Adapter
Changing out your drill driver bits can be a hassle. This simple adapter allows you to insert the right driver bit every time and change it out quickly and easily. Our kit contains the driver bits necessary to do any job so make it easy to switch between tasks with this simple yet helpful accessory.
Drill Stoppers Provide Consistency
Ever need to drill a hole exactly the right depth? Marking the depth with tape or a marker works but it is not quite right. This simple plastic sleeve partners with your great set of drills to get to the right depth and do that repeatedly throughout your job. Simple - easy - effective.
Long Reach Masonry Drills Go The Distance
Drilling through brick or breeze block walls is a challenge at the best of times. Not having the right tool for the job makes it even more challenging. These extended reach masonry drills are carbide tipped to effectively cut masonry material and much longer to make big jobs less stressful.
Go Deep With Extended Length Spade Bits
Most standard length bits get the job done however there are those moments when they are not quite long enough. Our extended length spade bits make drilling long holes in thick material like fence posts a breeze.
masonry
hole saw
tin drill
nail punch
Masonry Drills Up To The Task
We all have a list of jobs! During Spring and Summer months mounting hose reels to the house for yard work is a common job and can't be done right without a masonry drill. Carbide tipped to cut through mortar and brick - this is a quick and easy way to drill holes so you can insert wall plugs to hang items on hard surfaces. As a bonus the set includes some longer masonry drills if you need to drill through a breeze block wall or similar.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!