Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
28.690 Ft (22.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Haina H-7300R Benzines Láncfűrész 6,2HP 73cc

Ár:
28.690 Ft (22.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. március 27.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: H-7300R_
Elérhetőség: Raktáron

Haina
H-7300R
Benzinmotoros
Láncfűrész
6,2 lóerő
73 köbcenti
45cm Lánc és Láncvezető
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Műszaki leírás.
-teljesítmény (LE) 6,2Lóerő / 6,2HP
-hengerűrtartalom 73cc / 73 köbcenti
-motor típusa 2-ütemű
-hütési módja Léghűtéses
-vezető hossza 450 mm
-lánc hossza 450mm
-vezető és lánc típusa gyári Haina
-vezető és lánc olajzása Automatikus
-fordulatszám 13500/min
-indítási mód Berántós
-indítás rásegitő Könnyített E-start / dupla rúgós
-láncmeghajtás Betétes csillagkerék
-tűgörgős kivitel
-kipufogó rendszere 3 kipufogó vég / halkabb müködés / kellemes hangzás
-gyári szerszámkészlet
-lánc fékrendszere eddzet acél tányér szorító rendszer
-fogantyú csúszásgátlóval bevont első markolat
Amit a doboz tartalmaz
-Láncfűrészt
-Lapot
-Láncot
-Szerszámkészlet
-Keverőedény
-Tanksapka
-Olajsapka

Leírás


A Haina benzinmotoros láncfűrésze egy kiváló minőségű és hatékony eszköz a fa vágására. A 6,2 lóerős, 73 köbcentiméteres, 2-ütemű motor a fűrésznek nagyon erős teljesítményt biztosít, ami képes a nehéz feladatok elvégzésére is. A 45 cm-es vágó hossz a fűrész nagyon manőverhető és könnyen kezelhető, ezáltal kényelmesen használható a felhasználó számára.

A Haina benzinmotoros láncfűrész narancs-sárga színének köszönhetően könnyen felismerhető és látható a munkaterületen. A gumirozott markolatnak köszönhetően a fűrész kényelmesen és biztonságosan tartható, miközben a csuszásgátló segít megakadályozni a markolat elcsúszását.

A benzinpumpa segítségével a fűrész könnyen indítható és karbantartható. A fém berántó szerkezet pedig nagyon tartós és megbízható, ami hosszú élettartamot biztosít a fűrésznek.

Összefoglalva, a Haina benzinmotoros láncfűrész egy erős, hatékony és megbízható eszköz, amely kiválóan alkalmas a fa vágására és a fával kapcsolatos munkákra. Ajánljuk mindazoknak, akik a minőségi és erős teljesítményt keresik egy láncfűrészben.

A Haina egy német márka, amely a minőségi benzines láncfűrészek szakértőjeként ismert. A Haina benzinmotoros láncfűrészei kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, ami ideális választás a faipari és építőipari felhasználóknak.

Az új Haina benzinmotoros láncfűrész 6,2 lóerős, 73 köbcentis és 45cm vágó hosszú. A narancs sárga színű eszköz markolata csuszásgátlós, gumirozott, és benzinpumpával rendelkezik. 2-ütemű motorral és fém berántó szerkezettel rendelkezik.

A benzines láncfűrészeknek számos előnyük vannak a elektromos láncfűrészekkel szemben. A benzines láncfűrészek általában nagyobb teljesítményt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak, így ideálisak a nagyobb és nehezebb munkák elvégzésére. Emellett, a benzines láncfűrészek nem függnek a konnektoroktól, így a munka helyszíne nem befolyásolja a használatukat.

Bár a benzin ára magasabb, mint az elektromos áram ára, a benzines láncfűrészek általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, és általában kevesebb karbantartást igényelnek.

Összességében, ha nagy teljesítményt és mozgásszabadságot keres, és nem szeretne korlátozódni a konnektorokhoz, akkor a Haina benzinmotoros láncfűrésze a tökéletes választás Önnek. A Haina márka jó hírnevéről és a minőségi termékeiről ismert, ami biztosítja, hogy Önnek a legjobb minőségű eszközt kapja meg.

Haina benzinmotoros láncfűrész műszaki adatok:
Márka: Haina
Motor teljesítménye: 6,2 lóerő
Hengerűrtartalom: 73 köbcentiméter
Vágó hossz: 45cm
Szín: narancssárga
Markolat: csuszásgátlós gumirozott
Benzinpumpa: beépített
Motor típusa: 2-ütemű
Berántó szerkezet: fém
Vágólánc: alapfelszereltség
Láncfék: igen
Automatikus kenés: igen
Garancia: 1 év
Használati útmutató: tartozék
Biztonsági felszerelés: védőszemüveg, fülvédő, kesztyű és arcmaszk javasolt
Tartozékok: láncvédő tok, lánc, lap, szerszámkészlet és benzinkeverő edény

      


The Haina gasoline chainsaw is a high-quality and efficient tool for cutting wood. The 6.2 horsepower, 73cc, 2-stroke engine provides the chainsaw with extremely powerful performance that can handle even heavy-duty tasks. The 45cm cutting length makes the chainsaw very maneuverable and easy to handle, making it comfortable for the user to use.

The Haina gasoline chainsaw's orange and yellow color makes it easily recognizable and visible on the job site. The rubber grip handle ensures the chainsaw can be held comfortably and securely, while the anti-slip feature helps prevent the handle from slipping.

The gasoline pump allows the chainsaw to be easily started and maintained. The metal clamping mechanism is very durable and reliable, providing a long lifespan for the chainsaw.

In summary, the Haina gasoline chainsaw is a strong, efficient, and reliable tool that is great for cutting wood and other related tasks. We recommend it for anyone who is looking for quality and powerful performance in a chainsaw.

The Haina brand has been known for producing high-quality power tools for many years. The Haina petrol chain saw is a perfect example of the brand's commitment to producing durable and powerful tools. The 6.2 horsepower, 73 cc engine is capable of cutting through thick branches with ease, thanks to its 45 cm cutting length. This chain saw also features an orange and yellow color scheme, as well as an anti-slip rubber grip handle for added safety. The built-in fuel pump allows for easy starting, and the 2-stroke engine provides ample power for any job. The metal gearbox is also designed to withstand heavy use.

When it comes to buying a chain saw, gasoline-powered models are a great choice, even with the current high gasoline prices. These saws offer the power and versatility needed to handle heavy-duty tasks, like cutting large trees or clearing thick brush. Additionally, petrol chain saws are generally more portable and don’t require an electrical outlet, which allows for greater flexibility and ease of use in remote areas. Overall, choosing a Haina petrol chain saw is a smart choice for anyone in need of a reliable and powerful cutting tool.

Technical specifications of Haina gasoline chain saw:
Brand: Haina
Power of engine: 6.2 horsepower
Displacement: 73 cubic centimeters
Cutting length: 45cm
Color: orange
Handle: slip-resistant rubber coated
Fuel pump: built-in
Engine type: 2-stroke
Pull starter mechanism: metal
Chain: standard equipment
Chain brake: yes
Automatic lubrication: yes
Warranty: 1 year
Instruction manual: included
Safety equipment: safety glasses, ear protection, gloves, and face mask are recommended
Accessories: chain protective cover, chain, blade, tool kit and fuel mixing container.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!