Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
28.690 Ft (22.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KrafTech KT/CHS-52s Benzinmotoros Láncfűrész 5,2 lóerő 68 köbcenti 40cm vágóhossz

Ár:
28.690 Ft (22.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. március 27.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: KT/CHS-52s
Elérhetőség: Raktáron

KrafTech
KT/CHS-52s
Benzinmotoros
Láncfűrész
5,2 lóerő
68 köbcenti
40cm Lánc és Láncvezető
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap

tartalom

A Kraftech KT/CHS-52s benzinmotoros láncfűrész egy kompakt és erős eszköz, amelyet fűrészmunkák végzésére terveztek. Az 5,2 lőerős 68 köbcentis benzinpumpás motorja biztosítja a megfelelő teljesítményt a nehéz munkákhoz, és a láncfűrész kialakítása lehetővé teszi a precíz munkavégzést.

A láncfűrész rendelkezik egy kényelmes fogantyúval és egy állítható láncspánnyal, amely lehetővé teszi a fűrészt a testhez illeszteni a legkényelmesebb munkapozíció eléréséhez. Az eszköz állványos lábakkal van ellátva, amelyek biztosítják a stabilitást és a biztonságot a munka közben.

Ezenkívül a Kraftech KT/CHS-52s benzinmotoros láncfűrész rendelkezik néhány praktikus funkcióval, mint például a láncfeszesség állítási lehetősége, amely segít a lánc folyamatosan optimális feszességének fenntartásában, valamint a könnyű indítás funkciója, amely leegyszerűsíti az eszköz beindítását.

Összességében a Kraftech KT/CHS-52s benzinmotoros láncfűrész egy erős, kompakt és praktikus eszköz, amely remek választás lehet a fűrészmunkák végzéséhez.

A Kraftech KT/CHS-52s benzinmotoros láncfűrész egy 68 köbcentiméteres, 5,2 lőerős benzinpumpás motorral felszerelt eszköz. A motor lehetővé teszi a nehéz munkák ellátását, míg a láncfűrész kialakítása precíz munkavégzést tesz lehetővé.

A láncfűrésznek van egy állítható láncspánnyal ellátott fogantyúja, amely a legkényelmesebb munkapozíció elérését teszi lehetővé. Az eszköznek állványos lábai vannak, amelyek biztosítják a stabilitást és a biztonságot a munka közben.

A Kraftech KT/CHS-52s benzinmotoros láncfűrésznek van egy láncfeszesség állítási lehetősége, amely segít a lánc folyamatosan optimális feszességének fenntartásában, valamint egy könnyű indítás funkciója, amely leegyszerűsíti az eszköz beindítását.

Az adatokat a gyártó adatai alapján állítottuk össze. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a valós műszaki adatok eltérhetnek a fenti leírásban feltüntetett adatoktól.

KrafTech benzinmotoros láncfűrész műszaki adatok:
Márka: KrafTech
Motor teljesítménye: 5,2 lóerő
Hengerűrtartalom: 68 köbcentiméter
Vágó hossz: 40cm
Szín: Szürke-Fekete
Markolat: csuszásgátlós gumirozott
Benzinpumpa: beépített
Motor típusa: 2-ütemű
Berántó szerkezet: fém
Vágólánc: alapfelszereltség
Láncfék: igen
Automatikus kenés: igen
Garancia: 1 év
Használati útmutató: tartozék
Biztonsági felszerelés: védőszemüveg, fülvédő, kesztyű és arcmaszk javasolt
Tartozékok: láncvédő tok, lánc, lap, szerszámkészlet és benzinkeverő edény


      


The Kraftech KT/CHS-52s petrol chainsaw is a compact and powerful tool designed for sawing tasks. Its 5.2 horsepower 68 cc petrol pump engine provides the necessary power for heavy-duty work and the design of the chainsaw allows for precise work.

The chainsaw features a comfortable grip handle and an adjustable chain tensioner, which allows the saw to be fitted to the body for the most comfortable working position. The tool is equipped with stand legs, which provide stability and safety during work.

In addition, the Kraftech KT/CHS-52s petrol chainsaw has some practical features such as the chain tension adjustment, which helps maintain optimal chain tension, and the easy start function, which simplifies the starting of the tool.

In conclusion, the Kraftech KT/CHS-52s petrol chainsaw is a strong, compact and practical tool that can be a great choice for sawing tasks.


The Kraftech KT/CHS-52s petrol chainsaw is equipped with a 68 cc, 5.2 horsepower petrol pump engine. The engine allows for heavy-duty work while the chainsaw design enables precise work.

The chainsaw has an adjustable chain tensioner equipped grip handle which enables the user to reach the most comfortable working position. The tool also has stand legs, which provide stability and safety during work.

The Kraftech KT/CHS-52s petrol chainsaw has a chain tension adjustment feature, which helps maintain optimal chain tension and an easy start function, which simplifies starting the tool.

Please note that the above technical specifications are based on manufacturer's data and actual technical specifications may differ from the information provided above.

Technical specifications of KrafTech petrol chainsaw:

Brand: KrafTech
Engine power: 5.2 horsepower
Displacement: 68 cc
Cutting length: 40 cm
Color: Gray-Black
Handle: anti-slip rubber grip
Built-in fuel pump: yes
Engine type: 2-stroke
Pull starter mechanism: metal
Chain: included as standard equipment
Chain brake: yes
Automatic oiling: yes
Warranty: 1 year
Instruction manual: included
Safety equipment: safety glasses, earplugs, gloves and face mask are recommended
Accessories: chain protection case, chain, blade, tool kit, and fuel mixing bottle.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!