Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
30.990 Ft (24.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KrafTech KT/BSCS38R Professzionális Akkumulátoros Metszőolló - 38V Teljesítmény, Cserélhető Vágófejekkel

Ár:
30.990 Ft (24.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. december 18.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: KT/BSCS-38R.-
Elérhetőség: Raktáron

KrafTech
KT/BSCS-38R
2db Akkumulátorral
38V Teljesítményű
Egykezes Mini
Metszőolló
2db Vágókés fej
1db Tölő
Kofferes
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap

Termék ismertető

A KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőolló egy profi szintű eszköz, amely 38V teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a professzionális csoportok számára is a nehéz munkák elvégzését. Az olló 2 db akkumulátorral van felszerelve, amelyek biztosítják a hosszabb üzemidőt, így a munka folyamatosan folyhat. A készülék könnyen kezelhető, és a vágási teljesítmény kiváló. Az olló könnyen cserélhető vágófejekkel rendelkezik, amelyekkel különböző anyagokat lehet vágni. A KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőolló a professzionális csoportok számára készült, de a hobbikereskedelemben is nagyon népszerű. Ha minőségi, professzionális eszközt keres, akkor a KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőollót javasoljuk Önnek. Az egyik legfontosabb jellemzője a 38V teljesítmény, ami a munka hatékonyságát növeli. A 38V akkumulátorok biztosítják a készülék hosszabb üzemidejét, ami lehetővé teszi, hogy a munka folyamatosan folyjon, anélkül, hogy időnként újratölteni kellene az akkumulátort. A készülék könnyen kezelhető és kényelmes fogást biztosít. A vágófej cserélhető, ami lehetővé teszi, hogy különböző anyagokat vágjunk, mint például fát, bambut, öntözőcsöveket, stb.
A készülék minőségi anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A készülék könnyen tisztítható, ami fontos, ha rendszeresen használjuk. A készülék környezetbarát, mert nem használ benzint vagy gázt, így nem károsítja a környezetet.
A KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőolló egy nagyszerű választás, ha minőségi, professzionális eszközt keres. A 38V teljesítmény, a könnyű kezelhetőség, a cserélhető vágófejek és az üzemidő biztosítják a kiváló vágási teljesítményt. A készülék környezetbarát, mert nem használ benzint vagy gázt, így nem károsítja a környezetet. Ha Ön is szeretne egy minőségi, professzionális eszközt, amelyet hosszú ideig használhat, akkor a KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőollót javasoljuk Önnek.
A készülék kiváló minőségű acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A vágófejek cserélhetőek, így különböző anyagokat lehet vágni vele, mint például fát, bambut, öntözőcsöveket, stb. A készüléknek van egy vágási sebesség szabályozója, ami lehetővé teszi, hogy a vágás sebességét a munka követelményeihez igazítsuk. A készülék akkumulátoros üzemmódban is használható, így kényelmesen használható a kertekben, parkokban és egyéb kertészeti területeken. A készülék könnyen tisztítható, ami fontos, ha rendszeresen használjuk.

Ezenkívül, a készüléknek van egy LED kijelzője, ami jelzi az akkumulátor töltöttségét, így tudni fogjuk, mikor kell újratölteni az akkumulátort. Az olló rendelkezik egy biztonsági kapcsolóval is, ami megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolja a készüléket.

Összefoglalva, a KrafTech KT/BSCS-38R akkumulátoros metszőolló egy professzionális szintű eszköz, amely 38V teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nehéz munkák elvégzését. A készülék könnyen kezelhető, minőségi anyagokból készült, és rendelkezik cserélhet

 

Termékleírás Metszőolló
- Alacsony zajszint és kiváló fáradtságállóság.
-Ergonomikus fogantyú, csúszásmentes, kényelmesen fogható.
- könnyű és könnyen kezelhető
- Újratölthető lítium akkumulátor, munkát és időt takaríthat meg.
- 0-30mm átmérőjű puha és keményfa vágására képes
A vágófej és a motor tervezési élettartama 100 000-szeres!
- A nagy szilárdságú vágófej tiszta és lapos, a vágási sebesség gyors, az ágak nem sérülnek meg.

Termékleírás
Termék neve: Elektromos metszőolló
Töltési feszültség: 220V
Termékszint: professzionális szint
Töltési idő: 2-3 óra
A termék nettó súlya: 1,1 kg
Teljes teljesítmény: 2-3 óra/teljesítmény
Az akkumulátor specifikációja: 1,5AH
Nyírási átmérő: 25 mm
Erről az elemről
Hosszú üzemidő: a 38 V-os nagy kapacitású lítium akkumulátorral felszerelt kerti olló, amely akár 6-8 órás üzemidőt is biztosít, hosszú akkumulátor-élettartam mellett, teljes feltöltés után körülbelül 8000-szeres folyamatos vágást tesz lehetővé. Egyedülálló töltő segítségével két akkumulátort tölthet egyenként.
Széles körű felhasználás, időt takaríthat meg és erőfeszítés nélkül: ezt az akkus elektromos metszőollót széles körben használják kertekben, parkokban, farmokon, nagy tanyákban, gyümölcsösökben, üvegházakban, segít könnyedén vágni szőlőt, cseresznyét, almafát stb.
Hordozható: Kompakt kialakítás, jó anyagokkal, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rugalmasan használják különféle körülmények között.
Nagy kapacitású akkumulátor és vezeték nélküli kialakítás: 2 db újratölthető 2Ah lítium akkumulátor, hosszú akkumulátor-élettartam, segít körülbelül 8000-szeres folyamatos vágásban teljesen feltöltött állapotban.
TIPPEK: Használat előtt győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve, így jobb élményben lesz része, és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.
Amit kapsz:
Ehhez az elektromos kerti metszőhöz tartozik
1 x vezeték nélküli metszővágó,
2 x tartalék akkumulátor,
2x csavarkulcs szerszám,
1x töltő adapter,
1x használati útmutató,
2 x tartalék vágófej,
1x tároló doboz.


Secateurs Description
-Low noise and excellent fatigue resistance.
-Ergonomic handle, non-slip, comfortable to grip.
-lightweight and easy to handle
- Rechargeable lithium battery, save labor and time.
-Can cut softwood and hardwood with a diameter of 0-30mm
The design life of the cutter head and motor is 100,000 times!
- The high-strength cutting head is clean and flat, the cutting speed is fast, and the branches will not be damaged.

Product Specifications
Product name: Electric pruning shears
Charging voltage: 220V
Product level: professional level
Charging time: 2-3 hours
Product Net Weight: 1.1kg
Full power work: 2-3 hours/power
Battery specification: 1.5AH
Shearing diameter: 25mm
About this item
Long Working Time:the garden shears equiped with 38V large capacity lithium battery, which ensures working time reach up to 6-8 hours with long battery life can help to continuously cut about 8000 times after being fully charged. Unique charger can help to charge two batteries one by one.
Wide Range Uses & Save Time & Effortless:this cordless electric pruning shear is widely used in gardens, parks, farms, large ranches, orchards, greenhouses, help you effortlessly cut grapes, cherry trees, apple trees, etc
Portable: Compact design with good material make users operate it flexibly in different conditions.
Large capacity battery & cordless design: 2 pcs rechargeable 2Ah lithium batteries, long battery life, help to cut about 8000 times continuously after being fully charged. 
TIPS: Please make sure the battery is fully charged befor using, it will make you a better experience and extend battery life.
What You Get:
This electric garden pruner comes with
1 x cordless pruner, 
2 x backup batteries, 
2 x wrench tool,
1 x charge adapter,
1 x User’s manual,
2 x Spare cutter head,
1 x storage box.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!