Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)

KrafTech HB6777 Biztonságos Ipari Kötéllétra 10 méteres

Ár:
19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: HB6777
Elérhetőség: Hamarosan...

KrafTech
Ipari
Kötéllétra
10 méteres
Teljesen új, bontatlan csomagolásban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Szilárd és stabil kialakítás A tűzoltó mentőkötél létránkat csak a legmagasabb minőségű vastag kötél és gyanta felhasználásával készítjük, hogy szilárd biztonsági létrákat biztosítson az Ön számára, amelyekre számíthat egy vészhelyzet esetén. Tartós felépítésének köszönhetően több mint 900 fontot képes támogatni, így minden házhoz vagy irodához elengedhetetlen követelmény, amely biztonságban kíván maradni.
?A LEGNAGYOBB ABLAKOKHOZ ÉS BALKONIKOKHOZ A vészhelyzet bármikor megtörténhet, ezért terveztük ezeket a 3 fajta létrát:két emeletes (2 szintes). Háromszintes (3 emeletes) és négyszintes (4 emeletes). ) tekerje fel a tűzjelző létrát, hogy biztonságos és kényelmes módon biztosítsa a tűz elkerülését. A nagy teherbírású karabinernek köszönhetően bármilyen méretű ablakkeretben használható, így tökéletes választás szállodák, irodák, iskolák, lakóépületek mentéséhez és egyéb célokra!
?HASZNÁLATI HASZNÁLATI ÉS GYAKORLATOS MŰKÖDTETÉS Ezt a vészhelyzeti evakuálási létrát a kényelmet és az akadálymentességet szem előtt tartva tervezték. Másodpercek alatt telepíti, és a beállításához vagy összeszereléséhez semmilyen eszköz nincs szüksége. Kifejezetten 2, 3,4 emeletes épületmentéshez lett kifejlesztve, és ellenálló, hogy biztosan számítson rá vészhelyzet esetén.
?KAPCSOLATOS ÉS Hordozható Kompakt kialakításának és könnyűségének köszönhetően könnyedén elvihető útközben, vagy tárolható az ágya alatt, szekrényekben vagy az ablakok körül lógva anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Ezeket a vészhelyzeti létrákat felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt könnyű használni, míg a könnyűsúly lehetővé teszi, hogy a gyerekek is könnyedén hordozzák azokat.
?100% KOCKÁZATLENOS VÁSÁRLÁS Az ügyfelek elégedettségét prioritásként kezeljük, ezért csak a legfinomabb anyagokat és felhasználóbarát kialakítást használjuk az első figyelmeztető tűzoltó kötél létránk elkészítéséhez. Bízunk benne a termékek minőségében, ezért kínálunk egyéves 100% -os vevői elégedettségi garanciát, hogy ma már megrendelhesse, tudván, hogy vásárlása kockázatmentes.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!