Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
15.690 Ft (12.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Haina HA-2228 Szeleprugó lenyomó készlet Audi VW Porsche Volvo Mitsubishi Honda Hyundai Nissan MG50103A

Ár:
15.690 Ft (12.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2024. február 28.
Szállítási díj: 1.955 Ft
Cikkszám: HA-2228

Haina
HA-2228
Szeleprugó Lenyomó
Audi VW Porsche Mitsubishi 
Volvo Honda Hyundai Nissan 
MG50103A
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Az EWK univerzális szelepkompresszoros szerszám lehetővé teszi a felső szeleprugó és a szelepszár tömítések eltávolítását és felszerelését anélkül, hogy a hengerfejet eltávolítanák a motorból.
Könnyű hozzáférés a szeleprugókhoz szűk, zárt területeken. Az állítható csuklós alap szilárdan tartja a rugó összenyomó szerszámát, és elegendő tőkeáttételt alkalmaz a rugó simításához.
A kötelező szeleprugókompresszor-készlet a legtöbb hazai és importált autóhoz alkalmazható OHV & OHC gáz- vagy dízelmotorral. Csúszik a nyomórúd mentén, hogy a szelepek között könnyen működhessen, anélkül, hogy elrontaná a henger beállításait.
Kompatibilis a VW (4 és 5 és 6 henger), az Audi (4 és 5 henger), a BMW, a Porsche (924 és 928) Ford, a Honda, a Chevrolet, a Chrysler, a Mazda, a Mitsubishi, a Toyota és még sokan másokkal.
Nagy teherbírású szeleprugó lenyomó, személygépkocsikhoz, állítható rúddal és karral.
Alkalmazható OHV&OHC benzines vagy diesel motorokhoz
Modellek Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Ford, Honda, GM, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Porsche (924, 928), Toyota, Volvo, VW, Lincoln, Saturn
EWK universal valve compressor tool kit allows you to remove and install the overhead valve spring and valve stem seals without removal of cylinder head from the engine.
Effortless access to valve springs in tight confined areas. The adjustable pivots base holds the spring compression tool firmly and apply enough leverage to smoothly compress the spring.
Must have overhead valve spring compressor set is applicable for most domestic and imported cars with OHV & OHC gas or diesel engine. Slides along the depressor bar to easily work between valves without messing the cylinder settings.
Compatible for VW (4 & 5 & 6 cylinder), Audi (4 & 5 cylinder), BMW, Porsche (924 & 928) Ford, Honda, Chevrolet, Chrysler, Mazda, Mitsubishi, Toyota, and many others.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!