Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Haina HA-2146 Kézi Vontató Csörlő 2Ton

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. április 05.
Szállítási díj: 1.655 Ft
Cikkszám: HA-2146
Elérhetőség: Raktáron

Haina
Kézi Vontató
2 Tonnás
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Biztonságos eszköz a munkához
A HainaHA-2146 2 tonnás teljesítményhúzó maximális névleges kapacitása 4000 font, és teljesen biztonságos munkaterhelése 2000 font. Ez az eszköz csillagcsillapító fogaskerék-rendszert használ a nehéz terhek húzására egy kézzel. Ideális építési, mezőgazdasági és más otthoni projektekhez, a HainaHA-2146 2-Ton Power Puller biztonsági reteszhorgokkal rendelkezik, amelyek önbiztosan záródnak a biztonságos használathoz.
Tartós és erős
Ez a 3/16 hüvelykes szerszám repülőgép-minőségű fonott acélkábelrel készül, és maximális húzási hossza 7 láb és 10 hüvelyk. Egyszerűen kezelhető, csak az automatikus, egyidejűleg lassú és biztonságos feszültségcsökkentéshez engedje el a mancsot. Korróziómentes, ez az eszköz acélszerkezettel rendelkezik, amely tartósan épül. A tartósság és a biztonság növelése érdekében az acél fogaskerék és a rögzítőpofa laminálva vannak.
Kényelmesen használható
A HainaHA-2146 2-Ton Power Puller acél racsnis fogantyúja párnázott csúszásgátlóval rendelkezik, kényelmes és egyszerűen használható. Egyszerűsítse a feladatokat, és több időt spóroljon meg ezzel a Hainaeszközzel.
Amit csinálunk?
Az Auto Body Now (Haina) egy folyamatosan bővülő szerszámmárka, amelynek célja az autószerszámok sokféle igényének kielégítése. A Haina eszközöket kipróbálták és tesztelték, és sokféle auto karosszériaprojekthez kaphatók. A Haina szerszámokat és kellékeket kínál, különféle speciális szerszámoktól és kiegészítőktől kezdve az általános karbantartásig és karbantartásig minden jármű átalakításához. Töltse le klasszikus futását, vagy frissítse a következő generációs járművét kiváló minőségű Haina eszközökkel és kiegészítőkkel. A Haina tökéletes márka a szakembereknek, a barkácsolásnak, vagy bárkinek, aki egyszerűen csak új eszközöket szeretne hozzáadni a gyűjteményéhez.
Kik vagyunk mi?
Az Auto Body Now egy családi tulajdonban lévő vállalat, Dél-Dakotából. A Midwest-hez a legmagasabb színvonalú autókarosszériát és autóápolási termékeket kínáljuk. Rendkívül erős internetes jelenlétünk van, havonta több mint 50 000 terméket szállítunk. Valójában, ha online karosszéria- vagy autóápolási kellékeket vásárolt, akkor nagy esélyünk van arra, hogy kiszolgáljuk Önt.
A Haina 4 tonnás kétszeres fogaskerékű húzójáról - 3 kampó a nehéz teherhordáshoz, nyújtáshoz és mozgatáshoz
Vágtál egy haldokló fát a hátsó udvarban, és egy kicsit kilógott a helyről, de a fatönk látvány. Nem is említve, hogy bosszantó a kaszálás, és a gyerekeid már négyszer megbotlottak és lekaparják térdüket. Nem lehet puszta kézzel kihúzni a csonkot, de eddig semmit sem tudott kihúzni.
Ez a 4 tonnás kétszeres fogaskerékű húzó egy többcélú munkaeszköz, amely nagyszerűen alkalmas nehéz teher húzására, nyújtására és mozgatására. Súlya 8000 font, és ideális minden gépüzlethez, csónakázáshoz, kempinghez, tereprendezéshez és gazdálkodáshoz.
Termék részletek
Kettős fokozat
5.6 kábelátmérő
Háromlemezes racsnis és mancs
8000 font súly
A közelebbi pillantás
Sokoldalú
Használható nehéz felszerelések mozgatására, a kerítések meghúzására, a tereprendezésre, például a tuskók vagy törmelékek eltávolítására, valamint a hajó rakodásának elősegítésére.
Kényelmes fogás
Ez a kézihúzó tartalmaz egy csúszásmentes, párnázott gumi fogantyút, amely biztonságos és kényelmes működést kínál.
A safe tool for work
The HainaHA-2146 2-ton power puller has a maximum rated capacity of 4,000 pounds and a completely safe working load of 2,000 pounds. This device uses a star-damping gear system to pull heavy loads with one hand. Ideal for construction, agricultural and other home projects, the HainaHA-2146 2-Ton Power Puller features safety locking hooks that lock securely for safe use.
Durable and strong
This 3/16-inch tool is made with an aircraft-grade braided steel cable and has a maximum pull length of 7 feet and 10 inches. Easy to use, just release your paw for automatic, slow and safe stress reduction at the same time. Corrosion-free, this device has a steel structure that is permanently built. To increase durability and safety, the steel gear and mounting jaw are laminated.
Convenient to use
The HainaHA-2146 2-Ton Power Puller steel ratchet handle has a padded anti-slip, comfortable and easy to use. Simplify tasks and save more time with this Haina tool.
Check This Out! - Haina Gear Hand Puller
What We Do?
Auto Body Now (Haina ) is an ever-expanding tool brand which aims to cover a wide variety of auto tool needs. Haina tools are tried and tested, available for a multitude of auto body projects. Haina offers tools and supplies varying from specialty tools and accessories to general maintenance and upkeep to transform any vehicle. Get your Classic running or upgrade your next generation vehicle with high quality Haina tools and accessories. Haina is the perfect brand for professionals, DIY’ers, or anyone simply wanting to add some new tools to their collection.
Who Are We?
Auto Body Now is a family owned company based out of South Dakota. We provide the Midwest with the highest quality auto body supplies and car care products on the market. We have an exceptionally strong Internet presence, shipping over 50,000 products each month. In fact, if you have purchased any of your auto body supplies or car care supplies online, there is a good chance we have had the opportunity to serve you.
About Haina 4 Ton Dual Gear Hand Puller - 3 Hooks for Pulling, Stretching, and Moving Heavy Loads
You cut down a dying tree in your backyard, and it spruced up the place a bit, but the tree stump is an eyesore. Not to mention it is an annoyance to mow around, and your kids have already tripped and scraped their knees on it 4 times. You can’t just pull the stump out with your bare hands, but you have nothing to pull it out with – until now.
This 4 Ton Dual Gear Hand Puller is a multipurpose work tool that is great for pulling, stretching, and moving heavy loads. It has a weight capacity of 8,000 pounds and is ideal for any machine shop, boating, camping, landscaping, and farming.
Product Details​
Dual gear
5.6 cable diameter
3-plate ratchet and pawl
8,000-pound weight capacity
A Closer Look
Versatile
It can be used to move heavy equipment, tighten fencing, landscaping such as removing tree stumps or debris and assist in loading a boat onto a trailer.
Comfortable Grip
This hand puller includes a nonslip cushioned rubber grip handle that offers safe and comfortable operation.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!