Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Haina HA-0044 Hidraulikus Krimpelő Fogó Csővekhez 16-32mm +3db Tokmánnyal

Ár:
37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2024. március 06.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: HA-0044

Haina
HA-0044
Hidraulikus
Krimpelő Fogó
Csővekhez
16-32mm
3db Tokmánnyal

Garanciainformation_mark 12 hónap

Termékleírás


Biztonságos csavarozás másodpercek alatt; az összenyomó fogók automatikus rögzítése
Forgatható 360 fokos fej; kihúzható fogók javított nyomóerejért
Leak mentes kapcsolatokat hoz létre, nincs több hegesztés, solderelés vagy kifelé duzzasztás
Biztonságos kezelés rugós fogóval; kétkezes működtetés
Viega réz, Pro-Press, Elkhart, Conex cső illesztőkkel kompatibilis
A Haina HA-0044 hidraulikus krimpelő fogó egy kiváló minőségű, kompakt eszköz a csők krimpelésére, amely könnyen használható és kényelmes munkát biztosít. Az eszköz képes 16-32 milliméteres csövek krimpelésére, és 3 tokmánnyal is rendelkezik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

A hidraulikus krimpelő fogó könnyen állítható és kényelmesen használható, valamint a kiváló minőségű acél- és fémbetétnek köszönhetően tartós és megbízható. A tokmányok tökéletesen illeszkednek a csők különböző méreteihez, és biztosítják a pontos és egységes krimpelést.

Összességében a Haina HA-0044 hidraulikus krimpelő fogó nagyszerű választás azok számára, akik kiváló minőségű, könnyen használható és megbízható krimpelő fogót keresnek csövekhez.

A Haina HA-0040 Hidraulikus Krimpelő Fogó a legjobb megoldás minden krimpelési igényedre! Hatékonyság és precizitás szem előtt tartásával tervezték ezt az eszközt, amely a legjobb krimpelési technológiát nyújtja, és garantálja a szakmai szintű eredményeket minden alkalommal. Legyen szó profi vízszerelőről, villanyszerelőről vagy DIY szerelőről, ez a fogó a tökéletes választás 16 és 32 milliméter átmérőjű csövek krimpelésére.

A hidraulikus krimpelő fogó magas minőségű anyagokból, beleértve az acélt és a fém beszúrásokat, készült, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és megbízhatóságot. Könnyű, kompakt és könnyen használható, kényelmes markolatot biztosítva és csökkentve a fáradtságot a hosszabb használat során. Az eszköz 3 megfelelő méretű méretű méretű tokmánnyal jön, amelyek tökéletesen illeszkednek különböző méretű csövekhez, biztosítva a pontos és egyenletes krimpelést minden alkalommal.

A Haina HA-0040 Hidraulikus Krimpelő Fogó kulcsfontosságú eszköz minden profi vagy DIY szerelő számára, aki hatékony és pontos krimpelési megoldást keres. Magas szintű konstrukciójával és tervezésével biztosan évekig számíthatunk a megbízható teljesítményre. Legyen szó komplex üzleti projektről vagy egyszerű otthoni javításról, ez a fogó a tökéletes választás minden krimpelési igényre!

Összefoglalva, ha megbízható és magas minőségű hidraulikus krimpelő fogóra vágysz, ne keress tovább a Haina HA-0040-nél! Rendelj meg még

Secure crimping in seconds; Automatic locking of pressing tongs
Rotating 360 degree head; Extendable handles for improved leverage
Creates leak-free connections ,No more brazing, soldering or flaring
Safe Handling with slip-proof rubberised handle grips; Easy two handed operation
Compatible with Viega Copper,Pro-Press,Elkhart,Conex Pipe Fittings

The Haina HA-0040 hydraulic crimping tool is a high-quality, compact tool for crimping pipes, which is easy to use and provides comfortable work. The tool is capable of crimping pipes ranging from 16-32 millimeters and comes with 3 die sets to meet your needs.

The hydraulic crimping tool is easily adjustable and comfortable to use, and thanks to the high-quality steel and metal inserts, it is durable and reliable. The die sets fit perfectly to the different sizes of pipes and ensure precise and uniform crimping.

Overall, the Haina HA-0040 hydraulic crimping tool is a great choice for those looking for a high-quality, easy-to-use, and reliable crimping tool for pipes.

The Haina HA-0040 Hydraulic Crimping Tool is the ultimate solution for all your crimping needs! Designed with efficiency and precision in mind, this tool offers the best in crimping technology and is guaranteed to provide professional-level results every time. Whether you're a professional plumber, electrician, or DIY enthusiast, this tool is the perfect choice for crimping pipes from 16-32 millimeters in diameter.

The hydraulic crimping tool is constructed with high-quality materials, including steel and metal inserts, ensuring maximum durability and reliability. It is lightweight, compact, and easy to use, providing a comfortable grip and reducing fatigue during extended use. The tool comes with 3 die sets that fit perfectly to different sizes of pipes, ensuring precise and uniform crimping every time.

The Haina HA-0040 Hydraulic Crimping Tool is an essential tool for any professional or DIY enthusiast looking for an efficient and accurate crimping solution. With its superior construction and design, it is guaranteed to provide years of dependable performance. Whether you're working on a complex commercial project or a simple home repair, this tool is the perfect choice for all your crimping needs!

So if you're looking for a reliable and high-quality hydraulic crimping tool, look no further than the Haina HA-0040. Order yours today and experience the best in crimping technology!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!