Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
43.190 Ft (34.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Haina H-1150 Akkumulátoros Dekopírfűrész 25V - 2xAksi

Ár:
43.190 Ft (34.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2024. március 19.
Szállítási díj: 2.655 Ft
Cikkszám: H-1150

Haina
Dekopírfűrész
25V
Dupla Akkumulátoros
20mm
0-3000PRM
6,0Ah
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Haina 25V 6,0 Ah szúrófűrész 10 pengével, 0-3000SPM, 4 lépéses felfüggesztés, előfeszített vágás ± 45 °, 19 mm-es fűrészlap löket, maximális vágás (fa 65 mm, acél 5 mm)
Kirakós elem.
A Haina első osztályú minőségi és versenyképes árú elektromos kéziszerszámok. Szinonimája a tartós eszközök, az intelligens tervezés, a megbízható márka és a versenyképes árak.
Technikai paraméterek
Névleges feszültség 25V
Üresjárati fordulatszám 0-3000 ford / perc.
Fűrészlapvonás. 20 mm.
Vágási szög. ± 45 °.
Vágási mélység Fa 65 mm, Acél:5 mm.
Az akkumulátor kapacitása 6,0 Ah lítium-ion.
Súly 1,88 kg.
Töltő bemenet 230V / 50Hz
Kirakós elem.
A legtöbb laminátumhoz és fához használjon finom fogazású fűrészlapot. Az élek hasadásának csökkentése érdekében rögzítse a hulladékfát mindkét végén és oldalán. Fűrészeléskor vágja át a hulladék fát.
Körvonalak vágása.
Ne használja az inga löketét szűk körvonalak vagy szögek vágásakor.
Merülő fűrészek.
Csak puha anyagokat, például fát, szénsavas betont, gipszkartont stb. Szabad használni. merülőfűrész eljárással. Csak rövid fűrészlapokat használjon. Helyezze a készüléket úgy, hogy a láblemez elülső széle a munkadarabra kerüljön, és kapcsolja be. Erősen nyomja a készüléket a munkadarabhoz, és lassan merítse a fűrészlapot a munkadarabba. Amint a talpalemez teljesen be van fedve, folytassa a fűrészelést a vágási vonal mentén.
Fém vágása.
A vasfémekhez használjon finom fogazású fűrészlapot, a színesfémekhez durva fogat. A vékony fémlemezeket rögzítse két fadarab közé, hogy csillapítsa a rezgést és elkerülje a lapok elszakadását. A fát és a fémlemezt is le kell vágni. Ne alkalmazzon erőszakot vékony fém- vagy acéllemezek fűrészelésénél. Keményebbek és a vágások több időt igényelnek. A fűrészlap túl magas nyomása csökkentheti a fűrészlap élettartamát vagy károsíthatja a motort. Vigyen fel némi kenőanyagot a vágási vonal mentén a keletkező hő elvezetésére.
Kirakós elem.
Állítható talplemez ± 45 fokos ferde vágás.
A kirakós alaplap levehető, amíg imbuszkulccsal lazítja meg az alap csavarjait. Az Ön biztonsága érdekében a vágási szög beállítása után húzza meg az alap csavarjait.
Használjon imbuszkulcsot. Először lazítsa meg azokat a csavarokat, amelyekkel a lábtáblát rögzítik, és húzza ki a talpat a résekből. Az előre beállított szögeknél forgassa el a talpalemezt úgy, hogy az alaplapon lévő jelölések megegyezzenek az előre beállított szögek jelölésével (0 °, 15 °, 30 °, 45 °) a saroklemezen. Egyéb vágási szögeknél forgassa el a kívánt szöget (használjon szögmérőt). Kövesse a fenti eljárások egyikét, tartsa a láblemezt a helyén, és húzza meg a csavarokat, hogy a láblemezt a kívánt szögben rögzítse. Végül ellenőrizze a szöget és győződjön meg arról, hogy a talplemez szorosan rögzítve van-e. Az alaplemez szögjelölései általában normál használatra alkalmasak. A precíziós munkához ajánlatos a szöget szögmérővel beállítani, és egy mintát vágni egy hulladékanyag darabjába.
Kirakós elem.
Be / ki kapcsoló.
A be / ki kapcsolót a véletlen indítás megakadályozására használják. A szerszám működésének megkezdéséhez először nyomja meg a gombot
Zárja a gombot és tartsa a helyzetben, majd nyomja meg a be / ki kapcsolót.
Biztonsági okokból a szerszám be- / kikapcsolója nem zárható le, működés közben nyomva kell maradnia.
Forgatható vezérlés
Az inga löketmozgása megváltoztatja a fűrészlap elülső vágási szögét a fűrészeknél. Ez akkor is beállítható, ha a fűrész terhelés nélkül jár.
Ne gyakoroljon túlzott erőt a fűrészre, amikor inga mozdulattal fűrészel.
Vékony anyagok. Finom vágások. Szűk görbék.
I Kemény anyagok (pl. Acél és forgácslap).
II Sűrű anyagok (pl. Fa és műanyag).
III Gyors vágások (pl. B puha fa), vágások a faszem irányába.
HATÉKONY HŐMÉDIA MEGOSZTÁS
A vályún keresztüli gyors hőelvezetés jó állapotban tartja a gépet
Hatékony és kényelmes fogás.
Az ergonomikus fogantyú könnyen használható és kényelmes, még barátok és idősek számára is.
Haina 25V 6.0 Ah jigsaw with 10 blades, 0-3000SPM, 4-step suspension, bias cut ± 45°, 19 mm saw blade stroke, maximum cut (wood 65 mm, steel 5 mm)
Jigsaw battery.
Haina is a brand of power tools with first-class quality and competitive prices. It is synonymous with durable tools, intelligent design, reliable brand and competitive prices.
Technical parameters
Nominal voltage 25V
No-load speed 0-3000 rpm.
Saw blade stroke. 20 mm.
Cutting angle. ± 45°.
Cutting depth Wood 65 mm, Steel:5 mm.
Battery capacity 6,0 Ah lithium-ion.
Weight 1.88 kg.
Charger input 230V/50Hz
Jigsaw battery.
For most laminates and woods, use a fine tooth saw blade. To reduce splitting of edges, clamp waste wood on both ends and sides. Then cut through the waste wood when sawing.
Cutting circle lines.
Do not use the pendulum stroke when cutting tight circle lines or angles.
Plunge saws.
Only soft materials such as wood, aerated concrete, plasterboard etc. may be used. using a plunge saw process. Only use short saw blades. Place the device with the front edge of the foot plate on the workpiece and turn on. Press the device firmly against the workpiece and slowly immerse the saw blade into the workpiece. As soon as the foot plate is fully covered, continue sawing along the cutting line.
Cutting of metal.
Use a fine tooth saw blade for ferrous metals and a coarse tooth for non-ferrous metals. Clamp thin metal sheets between two pieces of wood to dampen vibration and avoid tearing of the sheets. Both the wood and the metal sheet must be cut. Do not use force when sawing thin metal or steel sheets. They are harder and the cuts take more time. Too high pressure on the saw blade can reduce the life of the saw blade or damage the motor. Apply some lubricant along the cutting line to dissipate the resulting heat.
Jigsaw battery.
Adjustable footplate ±45 degree bevel cut.
The jigsaw base plate is removable as long as use Allen key to loosen the screws of the base. For your safety, you should tighten the screws on the base after adjusting the cutting angle.
Use an Allen key. First, loosen the bolts with which the footplate is fixed and pull the footplate out of the slots. For preset angles, rotate the foot plate so that the markings on the base plate match the markings of the preset angles (0°, 15°, 30°, 45°) on the angle plate. For other cutting angles, rotate to the desired angle (use a protractor). Follow one of the above procedures, hold the foot plate in position and tighten the screws to clamp the foot plate at the desired angle. Finally, check the angle and make sure the footplate is firmly clamped. The angle markings on the base plate are usually suitable for normal use. For precision work, it is recommended to adjust the angle with a protractor and make a sample cut into a piece of waste material.
Jigsaw battery.
On/off switch.
The on/off switch is used to prevent accidental starting. To start the operation of the tool, first press the
Lock button and hold it in position, then press the on/off switch.
For safety reasons, the on/off switch of the tool cannot be locked, it must remain pressed during operation.
Swivelling control
The pendulum stroke movement changes the front cutting angle of the saw blade for saws. This can also be adjusted if the saw runs without load.
Do not exert excessive force on the saw when sawing with pendulum stroke movement.
Thin materials. Fine cuts. Tight curves.
I Hard materials (e.g. steel and chipboard).
II Dense materials (e.g. wood and plastic).
III Fast cuts (e.g. B soft wood), cuts in the direction of the wood grain.
EFFICIENT HEAT MEDIA SIPATION
Fast heat dissipation through the trough keeps the machine cool and runs in good condition
Firm and comfortable grip.
The ergonomic handle is easy to use and comfortable, even for friends and the elderly.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!