Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
50.790 Ft (39.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Yihua YH968DB+ SMD Forrasztóállomás 5-funkciós 720W

Ár:
50.790 Ft (39.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. december 20.
Szállítási díj: 3.555 Ft
Cikkszám: YH968DB+
Elérhetőség: Hamarosan...

Yihua
Forrasztóállómás
5-Funkciós
Forrólevegős és Forrasztópákás
100-480fok
120L/min
720W
Digitáli LCD kijelzős
Teljesen új, bontatlan dobozban

Garanciainformation_mark 12 hónap
Műszaki leírás
Dimenzi 255 * 188 * 125 mm-es
Súly 5.25KG
Üzemi feszültség AC 220V ± 10% 50 Hz
Kimeneti teljesítmény 720W
Hőmérséklet tartomány 100 ? ~ 480 ?
Légellátási mód Légpumpa
Légáramlás 24L / perc (MAX)
Hőmérséklet-stabilitás ± 2 ? (Statikus)± 2 ? (Statikus)
Megjelenítési mód piros LED kijelző
Fűtési mag Kerámia keretes fűtési mag
Közös fűtési mag
Szabványos fúvókák (10mm, 8mm, 5mm, 13mm) 4 db PCS fúvóka
1. A hőmérséklet-vezérlők magtechnológiát használnak, a mikroprocesszor-PID programozást a nagy sebességű 100 ms-os valós idejű nyomon követésére használják a pisztoly kimeneti hőmérsékletei és a forrasztópáka hőmérsékletei, valós idejű kalibrálással! A kimeneti hőmérséklet rendkívül stabil.
2. A PID nagysebességű 100 ms-os gyorshőmérséklet-kalibrálásával a konverziók energiahatékonyak, állandó hőmérséklet-fogyasztást biztosítva a hasonló gépeknél jóval alacsonyabb szinteken, ami nagyobb energiamegtakarításnak felel meg!
3.Magasan vizuális széllabda, amely megmutatja a szivattyú légnyomását!
4. A légfúvó fogantyújának vezetéke magas hőmérsékletű szilikonhuzalot használ (sértetlen, ha 30 másodpercig érintkezik a szilikonhuzalral), rozsdamentes acélcsövekkel és egy korszerű kerámia fűtőmaggal, amely rendkívül stabil és megbízható teljesítményt nyújt!
5. Celsius / Fahrenheit kijelzőhőmérséklet funkció A különböző régiók piaci igényeinek kielégítése érdekében a Társaság hőmérséklet-kijelző módot tervezett.
6. Forrasztópáka fogantyúvezetéke magas hőmérsékletű szilikonhuzalt használ (sértetlen, ha 300 másodpercig tartó huzal 30 másodpercig érintkezik a szilikonhuzalral); a fűtőelem egy importált nagy teljesítményű fűtőelemet alkalmaz a gyors hőmérséklet-kompenzáláshoz, különösen alkalmas a nyers terminálok, nagy csatlakozások és nehéz elérni kívánt helyek de-forrasztására, nem is beszélve az általános forrasztásmentesítésről.
7. A forrasztópáka füstgátló funkcióval van kialakítva. A forrasztópáztól keletkező füstök azonnal beszívódnak a porlap felszívódásával és szűrésével. Ez a funkció segít tisztítani a levegőt, hogy egészségesebb, környezetbarátabb munkakörnyezetet biztosítson. Soha többé a felhasználóknak nem kell aggódniuk a forrasztópáka miatt!
8. A forrasztópákaállvány vasötvözetből, szivacs-rögzített aljzatból és egy fix tengelyből áll a forrasztópáka vezetékek számára a nagyobb kényelem érdekében.
9. A gépalkatrészek saját felismerési funkcióval rendelkeznek a teljes, intelligens túlmelegedés, rövidzárlat, nyílt áramkör, túlterhelés és hiba jelzés és védelem érdekében
10. A készülék hátoldalán van egy fő tápkapcsoló. Az energiatakarékosság és a nagyobb biztonság érdekében kapcsolja ki a főkapcsolót, ha a gépet hosszú ideig nem használja.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek